Stadslandbouw Dordrecht

Lancering TV-productie Wat We Eten

Wat weten we nog van de aardappel? Hoe wordt de aardappel verbouwd hier in de regio? Onder welke omstandigheden en door wie? Is er nog enige binding tussen boer en consument als het gaat om ons voedsel? En wat kun je zelf doen om de regionale voedseleconomie te stimuleren, te beginnen bij de aardappel?

Om antwoord te krijgen op deze en andere vragen is het productieteam van Wat We Eten op bezoek gegaan bij aardappeltelers uit de buurt, marktkraamhouders, een stadslandbouwinitiatief en in gesprek gegaan met voedselactivist en transitiedeskundige Sandra van Kampen.

Lancering TV-productie 
Met plezier nodigen we je uit op maandagavond 16 februari bij Cinema The Movies Dordrecht bij de lancering van de tv-productie Wat We Eten. In deze eerste aflevering wordt de aardappel in de Drechtsteden en nabije omgeving onder de loep genomen, want er zit veel meer achter dit ogenschijnlijk bekende product! Kortom, wil je meer weten wat voor moois de regio te bieden heeft op het gebied van de aardappel, geef je dan nu op! 

Aanmelden en kosten
Om zeker te zijn van een plek, kun je je nu al opgeven via info@faironly.nl met naam en aantal personen. Daarbij graag aangeven of je alleen voor de aflevering komt, of tevens het diner. De prijs van een kaartje voor de tv-aflevering inclusief een drankje met een zakje chips uit de regio, bedraagt 8,50 euro. Het diner met aardappelsoep en een dagschotel met verse frites van de Hoeksche Waard inclusief het zien van de productie kost 25 euro. Afrekenen kan diezelfde avond bij de kassa van The Movies. Dus zorg dat je op tijd bent.

Met hartelijke groeten,
Het productieteam Wat We Eten
Marleen Verschoor, Marleen Verschoor Producties
Paul Reehorst, Kiwi Bird Productions
Thirza Monster, Fair Only
Wilbert van de Kamp, eengarde
www.watweeten.tv

Deze productie wordt mede mogelijk gemaakt door het Rabofonds van Rabobank Drechtsteden en Nudge.

Locatie
Cinema The Movies Dordrecht, Nieuwstraat 62, 3311 XR Dordrecht

Datum
Maandagavond 16 februari. Lancering aflevering inclusief diner, start 18 uur. Lancering aflevering, start 19.30 uur tot uiterlijk 20.30 uur.Naar het overzicht