Stadslandbouw Dordrecht

DORDT BOERT start pakket met (di)verse producten uit de regio

Dordt Boert-box oftewel boodschappen van de boer. Wij stellen een wekelijkse (of maandelijkse) box samen met pure, eerlijke streek- en seizoensgebonden producten van goede kwaliteit uit de Drechtsteden en de regio. 

Wie zijn wij?
Lotte van der Zee (24) en Rachel Bolleurs (25) zijn gestart met 'Dordt Boert' om de lokale boeren weer onder de aandacht te brengen. Steeds meer mensen eten tegenwoordig bewuster en vinden het belangrijk te weten welke route hun eten heeft afgelegd. Dus direct van de boer naar je bord en het liefst zo puur en vers mogelijk!

Lotte is opgegroeid op boerderij 'Den Engel' aan de rand van Dordrecht en heeft hierdoor het boerenleven van dichtbij meegemaakt. Rachel (schoonzus) maakt dit boerenleven nu zo'n 3 jaar van dichtbij mee en ziet wat voor werk, maar vooral wat voor tijd het allemaal kost om een boerenbedrijf te runnen.

Wat zit er in het (di)verse pakket? Elke week (of maand) een verrassing van de boeren uit de regio.

Proefbox
Je kunt er voor kiezen eerst een proefbox te nemen. Hiermee kun je 2 weken kennismaken met 'Dordt Boert'. Daarna kun je beslissen of je door wilt gaan of niet.

Aanmelden en prijzen
De 'Dordt Boert box' bestaat over het algemeen uit vlees en/of vis, verschillende soorten groente, fruit, zuivel en beleg voor 3 dagen. Er zijn 2 type boxen: de tweepersoonsbox van € 27,50 en de gezinsbox, gebaseerd op 2 personen en 2 kinderen, van € 42,50. Klik hier om je aan te melden.

Meer informatie?
U kunt ons altijd bellen of mailen (info@dordtboert.nl) voor meer informatie. Onze telefoonnummers zijn 06-23788033 (Lotte) en 06-11743383 (Rachel). Via onze website www.dordtboert.nl vindt u nog meer wetenswaardigheden over ons initiatief.

 Naar het overzicht