Stadslandbouw Dordrecht

CRABBEHOEVE werd op 27 mei 2015 feestelijk en officieel geopend

Onder grote belangstelling werd op 27 mei 2015 de Crabbehoeve aan de Van Karnebeekstraat 2 in Dordrecht geopend door wethouder Rinette Reynvaan. Een jonge boom werd ter gelegenheid van de officiele start van het bewonersbedrijf Crabbehoeve door de kinderen uit de buurt en de wethouder geplant.

                  

Gebouw en beleeftuin
De Crabbehoeve omvat zowel een (multifunctioneel) gebouw als een beleeftuin en kunnen er binnen én buiten allerlei activiteiten met elkaar gedaan worden. (Moes)tuinieren, vergaderen, eten en drinken in de lunchroom en creatieve ontplooiing, zijn een paar van de vele mogelijkheden.

De beleeftuin heeft een boomgaard, moestuin, bloemperken en bessenstruiken. Het gebouw heeft een atelier/activiteitenruimte, vergaderruimte/mobiele werkplekken en een lunchroom met ontmoetingsruimte.

Buurtmarkt
Binnenkort wordt er door de Crabbehoeve een buurtmarkt georganiseerd. Produkten uit de wijk of regio kunnen op de markt verkocht worden. Meer informatie over het reserveren van een tafel voor de markt? Neem rustig contact met mij op.

Mascha Lageweg, kwartiermeester Crabbehoeve
078-7633082
m.lageweg@crabbehoeve.nl
www.crabbehoeve.nl
www.facebook.com/crabbehoeve

    Naar het overzicht